365 Dagen succesvol – Review – De HuishoudCoach

//365 Dagen succesvol – Review – De HuishoudCoach

365 Dagen succesvol – Review – De HuishoudCoach

Met het lezen van het boek ‘365 dagen succesvol’ is het beste, succesvolste en gelukkigste jaar van je leven officieel van start gegaan. In kleine, praktische stapjes neemt dit ontzettend levenslustige handboek van David de Kock en Arjan Vergeer je mee naar jouw eigen succes!

Ruime definitie van succes

Succes moet je daarbij ruim opvatten. De Kock en Vergeer geloven ‘dat je succesvol bent als je doet wat je het liefste doet, met mensen waar je het liefste tijd mee doorbrengt. Dat maakt de overlap met ‘geluk’ ook zo groot. Toch is het niet helemaal hetzelfde. Geluk is eerder een voorwaarde voor succes. Het is niet zo dat je gelukkig wordt van succes. In ieder geval niet duurzaam gelukkig. Het is wel veel vaker zo dat je succesvol zult zijn als je gelukkig bent.’ Het boek 365 dagen succesvol gaat daarom net zoveel over gelukkig zijn als over succesvol worden.

Stapje voor stapje

Welke stapjes kan je zetten om gelukkig en succesvol te worden? Dat leggen De Kock en Vergeer je in 13 korte hoofdstukken haarfijn uit, waarbij ze je steeds uitdagen om te experimenteren met nieuwe gedachten (bijv. ‘Ik ben de baas’, ‘Ik leef in overvloed’, ‘Ik heb een droom’ en ‘Ik onderzoek en vind’) en bijbehorend nieuwe stapjes. Zo word je als lezer in het hoofdstuk ‘Ik ben vrij’ geprikkeld om te bedenken wat je echt eng vindt, welk spannend stapje je buiten je comfortzone zou kunnen zetten en van welke van deze stapjes je het meest blij zou worden. En te besluiten welke griezelige stap je als eerste gaat zetten onder het motto ‘De magie bevindt zich buiten je comfortzone’!

Doe het!

De ideeën en opdrachten in het boek zijn stuk voor stuk stimulerend en vaak  humoristisch verwoord of vormgegeven. Zo worden twee pagina’s waar breed overheen staat geschreven ‘Twee woorden die je leven zullen veranderen’ gevolgd door twee pagina’s met daarop de woorden ‘DOE HET’. Ook bevat het boek ‘365 dagen succesvol’ meerdere motto’s die je echt aan het denken zetten, zoals ‘ Angst helpt je ergens vandaan. Liefde ergens naar toe. Waar ga jij heen?’

Dankzij al deze inzichten, ideeën, tips, opdrachten en motto’s staat 365 dagen succesvol – hoewel klein maar fijn – garant voor vele uren lees- en experimenteerplezier, dus het is niet verwonderlijk dat er al meer dan 60.000 exemplaren van verkocht zijn!

Alle info over 365 dagen succesvol op een rijtje

365 dagen succesvol | David de Kock & Arjan Vergeer | Uitgeverij Spectrum | 2016 | 194 pp. | € 12,50

Bestel bij Bol.com

 

© De HuishoudCoach® – Els Jacobs

By | 2017-04-13T13:55:32+00:00 april 13th, 2017|Tags: , , , , , |

About the Author:

Dr. Els Jacobs (1965) is oprichter en eigenaar van De HuishoudCoach en licentiegever van de Opgeruimd Leven methodiek. Els is binnen De HuishoudCoach actief als trainer, auteur en professional organizer. Zij verzorgt o.a. de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren, schrijft uitstekend gerecenseerde opruimboeken, en coacht en adviseert particulieren, ondernemers en kenniswerkers bij het (re)organiseren van hun huis, bedrijf en/of werk. Op aanvraag verzorgt Els ook workshops, workshopdagen, presentaties en lezingen op maat.

Send this to a friend