Contact met De HuishoudCoach ®

Wil je samen met De HuishoudCoach® je huis, huishouden of administratie aanpakken? Wil je graag meer weten over de diensten, werkwijze of boeken van De HuishoudCoach®? Of heb je vragen over de Opleiding tot Professional Organizer of 1-daagse trainingen voor organizers en coaches? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via mail of telefoon: De HuishoudCoach® staat je graag te woord!

Contact via mail

De HuishoudCoach® beantwoordt alle vragen die je ons per mail stelt zo spoedig mogelijk*. Wil je zeker weten dat je ons antwoord ontvangt? Voeg dan ons e-mail adres info@dehuishoudcoach.nl toe aan je mailadresboek. Check niettemin voor de zekerheid ook altijd ook de spam- of junkfolder van je mailprogramma op een binnengekomen bericht van De HuishoudCoach®.

* Let op, er is één uitzondering: op verzoeken tot plaatsing van promotionele gastblogs, links of advertenties gaan we niet in. De HuishoudCoach is geheel onafhankelijk en wil dat graag blijven! 🙂

Contact per telefoon

Natuurlijk mag je ons ook gewoon bellen om je vraag voor te leggen. De HuishoudCoach is in principe telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur op telefoonnummer 071-888.61.91. Maar uiteraard zijn we ook veel onderweg voor coaching aan huis en het verzorgen van opleidingsdagen, trainingen en workshops. In dat geval zul je ons niet treffen, maar kun je een boodschap achterlaten op ons antwoordapparaat. We bellen je dan z.s.m. terug.

Hekel aan spam en ongewenste telefoontjes?

Wij ook, hartgrondig zelfs! De HuishoudCoach® behandelt alle informatie en gegevens die je aan ons verstrekt daarom als strikt vertrouwelijk. We gebruiken jouw:

  • e-mail adres uitsluitend om je vragen te beantwoorden. We sturen je dus nooit ongevraagd andere informatie.
  • telefoonnummer alleen om je op jouw verzoek terug te bellen.
  • (post)adres enkel om jouw inschrijving voor onze opleiding, cursussen of workshops te verwerken.

En uiteraard geven we je gegevens nooit aan derden door!