Ebook ‘Ja maar, ik kan niets wegdoen…’

//Ebook ‘Ja maar, ik kan niets wegdoen…’

Ebook ‘Ja maar, ik kan niets wegdoen…’

Bewaren of wegdoen: dat is het dilemma waar je voor staat, wanneer je gaat opruimen. En dat is lastig, want hoe neem je nu de juiste beslissing?

10 slechtste excuses en 5 beste redenen

In het gratis ebook ‘Ja maar… ik kan niets wegdoen!’ heeft Els Jacobs van De HuishoudCoach de 10 slechtste excuses en de 5 beste redenen om spullen te bewaren voor je verzameld, zodat je straks feilloos weet: dit kan weg, maar dit moet blijven!

Bij twijfel: lezen!

Download het ebook, lees het op je gemakje door en kijk er af en toe in wanneer je tijdens het opruimen aan het twijfelen slaat. Veel succes!

Download het ebook
By | 2016-11-14T11:59:31+00:00 oktober 21st, 2014|Tags: , |

About the Author:

Dr. Els Jacobs (1965) is oprichter en eigenaar van De HuishoudCoach en licentiegever van de Opgeruimd Leven methodiek. Els is binnen De HuishoudCoach actief als trainer, auteur en professional organizer. Zij verzorgt o.a. de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren, schrijft uitstekend gerecenseerde opruimboeken, en coacht en adviseert particulieren, ondernemers en kenniswerkers bij het (re)organiseren van hun huis, bedrijf en/of werk. Op aanvraag verzorgt Els ook workshops, workshopdagen, presentaties en lezingen op maat.

Send this to a friend