gratisGek op gratis? Wij ook!

Net als iedereen zijn we bij De HuishoudCoach gek op gratis. En weggeven vinden we eigenlijk nog leuker dan ontvangen!

Dus vind je op onze website de nodige gratis zaken voor een opgeruimd leven!

 

Gratis tips van De HuishoudCoach

  • De HuishoudCoach Nieuwsbrief
    Als abonnee van De HuishoudCoach Nieuwsbrief ontvang je 10 x per jaar een afwisselend e-zine in je inbox, met daarin  handige tips, boekrecensies, info over onze workshops en trainingen, mail & win acties, en natuurlijk de boenklus van de maand. Wil je weten welke tips je zoal in De HuishoudCoach Nieuwsbrief kunt aantreffen? Bekijk de tips en boenklussen van afgelopen tijd of meld je via het invulscherm op deze pagina direct aan: de laatste De HuishoudCoach Nieuwsbrief komt dan meteen naar je toe. Helemaal voor niks!
  • Ebook ‘Ja maar… ik kan niets wegdoen!’
    Vind jij het ook lastig om afscheid te nemen van spullen die je al (te) lang met je meesleept? Download dan het gratis ebook en ontdek wat de 10 slechtste excuses en 5 beste redenen zijn om spullen te bewaren.
  • Online cursus opruimen
    In de online cursus opruimen, die de NTR Thuisacademie samen met De HuishoudCoach heeft ontwikkeld, kun je horen én zien hoe je opruimklussen in huis handig aanpakt. Stap voor stap, want wat je in 10 jaar in huis haalt, werk je natuurlijk niet binnen 1 dag weg! Ook aan de slag? Bekijk de gratis online cursus opruimen.