Wil jij een einde aan ‘To-Do’ lijstjes in je hoofd? Verlost worden van alle losse briefjes en memo’s? En je huishouden meer stroomlijnen? Of meer duidelijkheid in alle gezinsactiviteiten? Dan brengt de Homeplanner 2020 uitkomst!

Homeplanner 2020: voor een overzichtelijk jaar

De Homeplanner is een fijne familiekalender. Dankzij de overzichtelijke indeling en het A4 formaat kan je eenvoudig alle activiteiten van jou en je eventuele gezinsleden inplannen, zodat iedereen altijd precies weet wie, wat, wanneer te doen heeft.

Ook vind je in de Homeplanner 2020 nuttige, extra pagina’s met o.a. ruimte voor het maken van een kookplanning. Bovendien bevat de Homeplanner extra pagina’s met o.a. een basislijst van schoonmaakmiddelen, een vlekkengids en EHBO voor veel voorkomende ongelukjes. Superhandig!

Daarnaast kun je wekelijks aantekenen welke klusjes er gedaan moeten worden, welke ruimten in huis je nog wil schoonmaken en wat je aan boodschappen moet halen. Ideaal, want zo kun je jouw hoofd gebruiken om te denken in plaats van te onthouden :-)!

homeplanner 2017 voorbeeldpagina

Alle info over de Homeplanner 2020 op rij

De Homeplanner 2020 is een uitgave van Plan-Point, heeft 64 pagina’s en loopt van januari 2020 t/m december 2020.

De prijs bedraagt € 12,95 per stuk. Je kunt de Homeplanner bestellen via Plan-Point en Bol.com.