Wanneer je last hebt van chaos in huis of hoofd, kun je twee dingen doen…

Je kan de hulp van een van de vriendelijke, deskundige professional organizers van De HuishoudCoach inroepen, zodat je een vliegende start kan maken met het organiseren van je huis, administratie, agenda en/of huishouden. Of je kan zelf aan de slag met opruimen en ordenen. In beide gevallen helpt De HuishoudCoach je graag vooruit!

1. Hulp bij opruimen en ordenen vragen

Je kunt de hulp van De HuishoudCoach inschakelen wanneer je:

 • Door de bomen het bos niet meer ziet en geen idee meer hebt waar je het best kunt beginnen met het (re)organiseren van je spullen, papieren, taken en huishouden;
 • Al vaker tevergeefs begonnen bent met het opruimen van je huis of administratie, maar steeds tussentijds afhaakt door gebrek aan motivatie, steun of inspiratie;
 • Steeds in dezelfde valkuilen stapt wanneer je wil opruimen of je administratie wil ordenen;
 • Graag een stok achter de deur en steun in de rug krijgt en het fijn zou vinden als iemand met je meedenkt en meewerkt.

In deze en vergelijkbare situaties kan De HuishoudCoach je van advies, tips en ondersteuning voorzien, waarmee je jouw huis en huishouden snel weer onder controle kunt krijgen.

Bekijk onze hulp aan huis

 

2. Zelf aan de slag gaan met opruimen en ordenen

Maar misschien heb jij helemaal geen hulp bij opruimen nodig en wil je gewoon lekker zelf aan de slag met opruimen en ordenen! Lees hieronder hoe je met onze gratis opruimtips, maandelijkse boenklus, inspirerende boeken en motiverende workshops eigenhandig van jouw huis weer een echt thuis kan maken!

 • Trakteer jezelf op een maandelijkse dosis praktisch opruimtips, leuke boekrecensies en handige links
  Tien keer per jaar geeft De HuishoudCoach een inspirerend e-zine uit, met de nieuwste trends, tips, inzichten en events op het gebied van opruimen, administratie, e-mailen, time-management, bugetbeheer en huishouden.
  Benieuwd? Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief.
 • Neem je huis onder handen met hulp van een ‘papieren’ coach
  Ja, ook dat is mogelijk! Met het boek ‘Aan de slag met De HuishoudCoach’ als leidraad kun je in je eigen tempo een einde maken aan de chaos in je huis, huishouden en administratie. Duizenden mensen gingen je voor en met succes! Lees wat dit motiverende opruimboek in het leven van anderen teweeg heeft gebracht.
 • Volg een inspirerende opruimcursus, workshop of lezing
  Het lijkt soms misschien wel zo, maar je bent echt niet de enige die met een gebrek aan ruimte, tijd en energie worstelt, en die omkomt in de spullen, papieren en klussen! Daarom organiseren we regelmatig inspirerende workshops. Hierin leer je hoe je zelf thuis succesvol kunt opruimen, je administratie onder controle houdt, grip krijgt op je agenda en je huishouden weer op rolletjes laat lopen.
 • Grasduin door onze groeiende verzameling opruimtips
  Als je zelf aan de slag gaat hoef je het wiel gelukkig niet opnieuw uit te vinden. Doe je voordeel met alle tips van De HuishoudCoach over opruimen, administratie, besparen, huishouden en time-management op deze website en doe mee met onze maandelijkse boenklus: een kleine, behapbare poetsactie met zichtbaar en dus bemoedigend resultaat! Of laat je inspireren door de enorme verzameling lezerstips op ons blog Vrolijk huishouden. Veel succes!