Informatiebijeenkomst ‘Organizer worden’

N.B. Deze informatiebijeenkomst is VOL, dus aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Ontvang je graag vanzelf een uitnodiging voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst in je inbox? Mail ons dan je voor- en achternaam o.v.v. informatiebijeenkomst en we laten je het als eerste weten wanneer er een nieuwe datum is vastgesteld, zodat je je tijdig kan aanmelden.

Het beroep van professional organizer is afwisselend, nuttig en uitdagend. En professional organizing is door de Nationale Beroepengids 2017 uitgeroepen tot één van de 21 meest kansrijke beroepen van de toekomst!

Heb jij ook een passie voor organiseren en overweeg je als organizer aan de slag te gaan? Kom dan op vrijdag 5 oktober van 13.30-15.30 uur naar Hoog Catharijne in Utrecht voor de informatiebijeenkomst ‘Organizer worden’! Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen we je graag alles over:

  • het beroep van professional organizer: werkterrein, clientèle en nieuwe trends
  • hoe een werkweek uit het leven van een organizer eruit ziet
  • de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren
  • de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt

En uiteraard is er ruim gelegenheid tot het stellen van al jouw vragen! Na deze informatiebijeenkomst weet je of professional organizer worden iets voor jou is, welke kansen er liggen en wat je van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren en/of Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt kan verwachten.

Kosten

De kosten voor deelname aan de informatiebijeenkomst ‘Organizer worden’ bedragen € 25,- (inclusief BTW), die je na je aanmelding direct via iDeal, PayPal of KBC/CBC kan voldoen.

Let op: bij eventuele verhindering is geen restitutie mogelijk, maar je mag wel iemand anders in jouw plaats aan de informatiebijeenkomst laten deelnemen.

Inschrijven

Je kan je voor deze inspirerende informatiemiddag aanmelden door rechts bovenaan deze pagina je gegevens in te vullen en op ‘Inschrijven’ te klikken. Na ontvangst van je aanmelding en betaling krijg je binnen enkele minuten een mail met de bevestiging van je aanmelding, het programma, de factuur en het adres van en de routebeschrijving naar de locatie in jouw inbox. N.B. Deze bijeenkomst is VOL, zie bovenaan deze pagina voor een toelichting.

P.S. Check je spamfolder of reclamefolder als onze bevestigingsmail niet rechtsreeks in je inbox verschijnt!

Vragen

Heb je nog vragen rondom de informatiebijeenkomst? Aarzel niet om ons te bellen of mailen, we zullen je vragen graag beantwoorden.

Els Jacobs en Beeuwkje Jager, trainers