Informatiebijeenkomst ‘Organizer worden’

Het beroep van professional organizer is afwisselend, nuttig en uitdagend. En professional organizing is door de Nationale Beroepengids uitgeroepen tot één van de 21 meest kansrijke beroepen van de toekomst!

Heb jij ook een passie voor organiseren en overweeg je als organizer aan de slag te gaan? Kom dan op vrijdag 13 september 2019 van 13.30-15.30 uur naar Hoog Catharijne in Utrecht voor de informatiebijeenkomst ‘Organizer worden’! Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen de organizers en trainers Els Jacobs van De HuishoudCoach en Beeuwkje Jager van Efficienz je graag alles over:

  • het beroep van professional organizer: werkterrein, clientèle en nieuwe trends
  • hoe een werkweek uit het leven van een organizer eruit ziet
  • de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren
  • de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt

En uiteraard is er ruim gelegenheid tot het stellen van al jouw vragen! Na deze informatiebijeenkomst weet je of professional organizer worden iets voor jou is, welke kansen er liggen en wat je van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren en/of Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt kan verwachten.

Kosten

De kosten voor deelname aan de informatiebijeenkomst ‘Organizer worden’ bedragen € 35,- (inclusief BTW), die je na je aanmelding direct via iDeal, PayPal of KBC/CBC kan voldoen.

Let op: bij eventuele verhindering is geen restitutie mogelijk, maar je mag wel iemand anders in jouw plaats aan de informatiebijeenkomst laten deelnemen.

Inschrijven

Deze informatiebijeenkomst is reeds geweest dus inschrijving is niet meer mogelijk. Wil je graag bij een volgende informatiebijeenkomst aanwezig zijn? Stuur ons een mail ovv informatiebijeenkomst en je hoort dan als eerste wanneer we een nieuwe datum hebben geprikt.