Nooit tevreden met wie je bent en wat je doet? Tijd om af te rekenen met je perfectionisme! Het nieuwste boek van Brene Brown, ‘De moed van imperfectie’, wil je daarbij helpen. Het voorziet in 10 wegwijzers om richting ‘bezield leven’ te bewegen: leven vanuit het gevoel dat je de moeite waard bent en er gewoon mag zijn, met al je menselijke fouten.

Moed van imperfectie: vertrouw op eigen kracht

Op een hele persoonlijke, betrokken en vaak humoristische manier moedigt Brown je aan om je perfectionisme te laten varen, stress als leefstijl los te laten en te vertrouwen op je eigen kracht, intuïtie en creativiteit. Zodat je niet langer hoeft te piekeren ‘Wat zullen anderen wel niet van me denken?’, maar jezelf gewoon kunt aanvaarden: ‘Ik ben goed genoeg’!

Lang leve de imperfectie!

Het leuke van dit boek is dat Brown direct alle wegwijzers toelicht aan de hand van – vaak pijnlijke en gênante – voorvallen uit haar eigen leven en dat van anderen. Haar adviezen zijn daardoor geen oppervlakkige ‘kamergeleerde-tips’, maar doordesemde ideeën die geënt zijn op de verhalen van echte mensen, met al hun imperfecties. En juist die imperfecties maken hen boeiend en sympathiek. lang leve de imperfectie!

Alle info over ‘De moed van imperfectie’ op een rijtje

De moed van imperfectie. Laat gaan wie je denkt te moeten zijn | Brene Brown | 2013 | Levboeken | €17,95

Bestel nu bij Bol.com