Opleiding Professional Organizer Particulieren – Herfst 2017

//Opleiding Professional Organizer Particulieren – Herfst 2017

Opleiding Professional Organizer Particulieren – Herfst 2017

N.B. Deze opleidingsgroep is VOL. De herfsteditie van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren (OPOP) vindt plaats op donderdag 14 september, vrijdag 15 september, vrijdag 27 oktober (9.00-17.00 uur) en vrijdag 17 november a.s. (9.30-16.00 uur).

De trainingslocatie is Vergadercentrum MeetingPlaza te Utrecht, dat zowel per OV als auto goed bereikbaar is en bekend staat vanwege de uitstekende ambiance en catering.

Bekijk de opleiding

 

 

N.B. Mocht je eerder willen starten met de Opleiding tot Professional Organizer, dan is het mogelijk om je vrijblijvend op de wachtlijst te laten plaatsen voor een of meer van de opleidingen die eerder plaatsvinden. Neem hiervoor contact op met Els Jacobs.

By | 2017-05-31T11:58:32+00:00 februari 6th, 2017|Tags: |

About the Author:

Dr. Els Jacobs (1965) is oprichter en eigenaar van De HuishoudCoach en licentiegever van de Opgeruimd Leven methodiek. Els is binnen De HuishoudCoach actief als trainer, auteur en professional organizer. Zij verzorgt o.a. de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren, schrijft uitstekend gerecenseerde opruimboeken, en coacht en adviseert particulieren, ondernemers en kenniswerkers bij het (re)organiseren van hun huis, bedrijf en/of werk. Op aanvraag verzorgt Els ook workshops, workshopdagen, presentaties en lezingen op maat.

Send this to a friend