Wil je een vliegende start maken met opgeruimd leven?

De opruimcoaches van De HuishoudCoach bieden deskundige en doeltreffende hulp bij opruimen, het ordenen van je administratie, het ademend maken van je agenda en het stroomlijnen van je huishouden. Ze maken daarbij gebruik van de beproefde Opgeruimd Leven® methode van Els Jacobs van De HuishoudCoach.

Kies je opruimcoach

Els Jacobs
Els JacobsOrganizer / opruimcoach en trainer
Dr. Els Jacobs (1965) is oprichter van De HuishoudCoach en licentiegever van Opgeruimd Leven. Els kent de denkwijze en leefwereld van sloddervossen met een druk bestaan van binnenuit. Als professional organizer, moeder van drie dochters én gewezen chaoot, weet ze precies welke persoonlijke en praktische hobbels je moet nemen om orde op zaken te stellen. Haar invoelingsvermogen en gedegen vakkennis combinerend, coacht Els je met aanstekelijk enthousiasme naar een opgeruimd leven!

Els is binnen De HuishoudCoach actief als trainer, auteur en professional organizer. Zij verzorgt o.a. de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren en de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt, schrijft uitstekend gerecenseerde opruimboeken, en coacht en adviseert particulieren, ondernemers en personeel bij overheids- en onderwijsinstellingen bij het (re)organiseren van hun huis, bedrijf en/of werk. Op aanvraag verzorgt Els ook workshops en lezingen op maat.

Els is hoofdzakelijk werkzaam in de regio Zuid Holland / Randstad en bereikbaar via telefoonnummer 071-888.61.91.

Esther van Dijk
Esther van DijkOrganizer, opruimcoach
Esther van Dijk (1970) is organizer in het team van De HuishoudCoach en tevens werkzaam als opruimcoach via haar bedrijf OrganizedbyME.

Van jongs af aan heeft Esther al een voorliefde gehad voor structureren en organiseren, juist omdat ze als chaoot in de wieg werd gelegd; zo keek ze in huis altijd of ze zaken handiger kon regelen, zodat ze de wanorde de baas bleef en meer tijd overhield voor leuke dingen.

Nu, jaren later, heeft Esther van haar passie haar beroep gemaakt. Met veel plezier helpt ze anderen op weg naar een opgeruimd leven, waarbij gelijkwaardigheid, humor en wederzijds respect centraal staan. En door haar jarenlange ervaring in het bankwezen, weet Esther als geen ander wat het betekent om met vertrouwelijke informatie om te gaan; je privacy is dus 100% gewaarborgd!

Esther is werkzaam in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland en Midden-Nederland en bereikbaar via telefoonnummer 06-40.98.00.04.

Beeuwkje Jager
Beeuwkje JagerOrganizer, efficiencytrainer
Beeuwkje Jager (1979) is organizer in het team van De HuishoudCoach en efficiencytrainer via Efficienz.

Beeuwkje helpt jou en je organisatie om efficiënter en slimmer te werken en daarmee de waan van de dag de baas te worden. Je leert om het optimale uit je werkdag te halen en tijd te maken voor zaken die er voor jou echt toe doen. Het resultaat? Minder werkdruk en meer werkplezier!

Na ruime werkervaring te hebben opgedaan als zelfstandige en in het bedrijfsleven, was het een logische stap om te doen waar haar hart ligt; anderen helpen te organiseren en te structureren. Beeuwkje weet met haar enthousiasme als geen ander mensen in beweging te krijgen en nog belangrijker, te houden.

Met een praktische, heldere en energieke aanpak ga je samen met Beeuwkje aan de slag. Je leert nieuwe vaardigheden en werkgewoontes aan, die je niet alleen nu, maar ook in de toekomst tijd, rust en grip op je werk & leven opleveren.

Beeuwkje is bereikbaar via telefoonnummer 06-83.71.12.38.

Ingeborg Koot
Ingeborg KootOrganizer, opruimcoach
Ingeborg (1968) is organizer in het team van De HuishoudCoach en sinds 2006 professional organizer via haar bedrijf IK Organiseer.

Ingeborg begeleidt bij het maken van keuzes. Vaak gaan die keuzes over achterstallige stapels en overvolle kasten: waar laat je ál die papieren, kleding, boeken, speelgoed? Daarbij gaat het ook over keuzes qua tijd en prioriteiten: wanneer doe je wat? Samen vinden we een aanpak die structuur oplevert, passend bij elke individuele cliënt.

In evaluaties zeggen cliënten: Ingeborg is rustig, denkt helder en overziet de zaken. Ze luistert goed en geeft geen oordeel. Ze is zorgvuldig, betrokken en stelt de cliënt centraal, ze denkt mee en reikt goede oplossingen aan’.

Ingeborg is werkzaam in de regio Midden Nederland en rondom Amsterdam en bereikbaar via telefoonnummer 06 – 29.60.59.95.

Rineke Zandvoort
Rineke ZandvoortOrganizer, opruimcoach
Rineke Zandvoort (1971) is organizer in het team van De HuishoudCoach en opruimcoach via haar bedrijf Jouw opruimcoach.

Rineke biedt praktische hulp en advies als je thuis het overzicht kwijt bent: volle kasten, stapels papier of een onoverzichtelijk administratie. Je doet pogingen om het op te ruimen maar toch lukt het niet. Je wilt het graag veranderen maar hoe pak je het aan?

Vakkundig helpt Rineke je bij het opruimen en (re)organiseren van je spullen, administratie, huishouden en/of agenda. Samen met jou gaat ze aan de slag en bedenkt ze oplossingen die voor jou handig, fijn en werkbaar zijn. Zodat je het op een eenvoudige manier op orde krijgt én houdt.

Rineke is werkzaam in de regio Zuid-Holland en bereikbaar via telefoonnummer 06-51.43.08.10.