Ontmoet de mensen achter De HuishoudCoach

Benieuwd wie er allemaal hun beste beentje voorzetten om jou te voorzien van handige tips, deskundige hulp aan huis, inspirerende trainingen, gedegen opleidingen, leuke workshops en lezenswaardige boeken op het gebied van organizing? Maak kennis met de enthousiaste mensen van het team van De HuishoudCoach!

Els Jacobs
Els JacobsOrganizer, trainer
Oprichter en eigenaar van De HuishoudCoach® en ontwikkelaar van de beproefde Opgeruimd Leven® methode. Professional organizer (regio Randstad) met een praktische, positieve insteek. Trainer van de Opleiding tot Professional Organizer en auteur van o.a. de bestseller ‘Aan de slag met De HuishoudCoach.
Esther van Dijk
Esther van DijkOrganizer
Professional organizer in het team van De HuishoudCoach (regio Noord- en Midden-Brabant) en opruimcoach via Organized by ME. Is een kei in structuur aanbrengen en geeft duidelijk houvast wanneer je de grip kwijt bent. Biedt vakkundig inzicht in en praktische oplossingen voor al je organisatieproblemen, zowel thuis als op kantoor.
Beeuwkje Jager
Beeuwkje JagerOrganizer, efficiencytrainer
Professional organizer in het team van De HuishoudCoach en efficiencytrainer via Efficienz. Gespecialiseerd in efficiënt en effectief mailen, vergaderen en projecten managen. Traint medewerkers en managers van kleine en grote bedrijven om in deze drukke tijd met meer overzicht, rust en plezier te werken en leven.
Ingeborg Koot
Ingeborg KootOrganizer
Professional organizer in het team van De HuishoudCoach (regio Midden-Nederland en Amsterdam ) en via IK organiseer. Begeleidt bij het maken van keuzes over achterstallige stapels en overvolle kasten (waar laat je ál die papieren, kleding, boeken, speelgoed?) en bij keuzes over tijd en prioriteiten (wanneer doe je wat?). Vindt samen met jou altijd een passende aanpak.
Rineke Zandvoort
Rineke ZandvoortOrganizer
Professional organizer in het team van De HuishoudCoach (regio Zuid-Holland) en via Jouw opruimcoach. Van nature opgeruimd, praktisch van aard en actiegericht. Daarmee loodst en coacht Rineke je door volle kasten, onoverzichtelijke stapels of rommelige ruimtes. En weet ze jou te stimuleren en motiveren om weer overzicht, ruimte of grip te krijgen.
Irene Lansdaal
Irene LansdaalTrainer oplossingsgericht werken
Trainer van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren en trainer en coach bij Solvitas. Gespecialiseerd in Oplossingsgericht werken, coaching en intervisie. Positief ingesteld en zeer bedreven in het bieden van trainingen op het gebied van Oplossingsgericht werken, een methode die helpt om met minder inspanning betere resultaten te behalen… Wie wil dat nou niet :-). Biedt ook (team)coaching en intervisie en werkt op maat en in company.
Irma Spaans
Irma SpaansTrainer Marketing voor organizers
Co-trainer van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren. Organizer via mijn huis op orde. Gek op het zoeken naar en vinden van werkbare oplossingen, waardoor mensen weer grip op hun spullen en tijd krijgen. En altijd in voor klussen die om een ‘out of the box’ benadering vragen.
Eef van Opdorp
Eef van OpdorpTrainer
Trainer van de 1-daagse training Budgetcoaching. Kei in besparen. ‘Puts the fun in finance’ en weet als geen ander een ogenschijnlijk saai onderwerp als financiën met praktische tips en een vleug humor tot leven te brengen. Schrijver van Pubers & Poen (2020) en eigenaar van pubersenpoen.nl.
Karin Huiberts
Karin HuibertsVormgever
Ontwerper van de huisstijl van De HuishoudCoach en sinds 2007 eigenaar van grafisch bureau MIKS®. Staat als vormgever garant voor creativiteit met karakter. Kei in het maken van in het oog springende logo’s, brochures, huisstijlen, ansichtkaarten, flyers, boeken en prachtige kleurplaten voor volwassenen.
Anja Timmerman
Anja TimmermanUitgever
Uitgever van de boeken van De HuishoudCoach via Forte Uitgevers in Baarn. Grote passie voor het maken van inspirerende, praktische boeken over organizing, aandacht voor jezelf, relaties, duurzaam leven, werken, koken en spirito met SimplifyLIfe als verbindend thema. Uitstekende neus voor nieuwe trends.
Marcel Gansevoort
Marcel GansevoortWebmaster
Webmaster van De HuishoudCoach en webdesigner bij Blinder Webdesign. Enthousiast over de ongekende kracht van online publishing en WordPress. Ontwikkelt gebruiksvriendelijke, effectieve websites en loopt net een stapje harder om klanten op weg te helpen en te coachen. Publiceert op WPjournalist