Onze trainers

/Onze trainers
Onze trainers 2017-11-09T15:09:27+00:00

Trainers van De HuishoudCoach

De HuishoudCoach werkt met een klein, hecht team van bevlogen, deskundige trainers. Zij stellen alles in het werk om jou een onvergetelijke Opleiding tot Professional Organizer en/of Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt te bezorgen. En natuurlijk om waardevolle 1-daagse trainingen voor je te organiseren!

De vaste trainers van de Opleiding tot Professional Organizer en Opleiding Organizer Zakelijke Markt stellen we hieronder graag aan je voor.

Vaste trainers

Els Jacobs
Els JacobsHoofdtrainer
Hoofdtrainer van zowel de Opleiding tot Professional Organizer als de Opleiding Organizer Zakelijke Markt is Dr. Els Jacobs van De HuishoudCoach, één van de meest succesvolle organizers van Nederland en auteur van diverse organizingboeken, waaronder de bestseller Aan de slag met De HuishoudCoach® (Forte Uitgevers, 2016).

Els is een deskundige, inspirerende en toegankelijke docent. Zij weet het beste in haar cursisten naar boven te halen en haar kennis van het vak van organizer met enthousiasme over te dragen.

Volgens cursisten is Els “duidelijk, systematisch en inspirerend”, “vol passie en positief” en een “vakvrouw pur sang”, die “heel veel bruikbare info, erg interessante tips en talloze praktijkvoorbeelden” geeft.

Buiten de cursusdagen staat Els gedurende het hele opleidingstraject per mail en telefoon tot je beschikking als begeleidster en vraagbaak. Voor alle vragen over professional organizing en het starten van je eigen bedrijf kun je bij haar terecht.

Beeuwkje Jager
Beeuwkje JagerHoofdtrainer en co-trainer
Hoofdtrainer van de Opleiding Organizer Zakelijke Markt en co-trainer van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren is Beeuwkje Jager. Met haar bedrijf Efficienz traint Beeuwkje medewerkers en ondernemers op de werkvloer om de waan van de baas de worden. Ze heeft zich gespecialiceerd in efficiënt en effectief werken. Ze traint mensen in deze drukke tijd om met meer overzicht, rust en plezier te werken. Met veel enthousiasme brengt ze jou tijdens de opleiding alles bij over de onderwerpen tijd- en huishoudmanagement.

Beeuwkje’s roots liggen in de gezondheidszorg. Ze volgde de
Opleiding tot Oefentherapeut Cesar. Hier legde Beeuwkje haar basis om mensen te trainen op gedragverandering. Ze werkte in diverse praktijken als zelfstandig oefentherapeut. Daarna volgden verschillende commerciele functies in het bedrijfsleven, waarna zij met heel veel plezier haar eigen bedrijf startte.

Beeuwkje is een gedreven docente. Volgens deelnemers is ze ”enthousiast, doortastend, pragmatisch en zeer betrokken”.

Irene Lansdaal
Irene LansdaalCo-trainer
Co-trainer van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren is Irene Lansdaal, sinds 2010 eigenaar van Solvitas. Vanuit Solvitas verzorgt Irene trainingen in Oplossingsgerichte gespreksvoering en geeft zij Oplossingsgerichte (team)coaching en intervisie. Haar missie is dat iedereen die met mensen werkt, de oplossingsgerichte methode kan inzetten zodat de gesprekken leuker en makkelijker worden.

Irene: ‘In coaching gaat veel tijd verloren met het oplossen van problemen. Mijn ervaring is dat het beter werkt als je de aandacht verlegt naar de gewenste situatie en je je richt op de expertise en de oplossingen van de ander zelf. Door deze manier van werken wordt coachen prettiger en bovendien veel effectiever’. Professionals die door Solvitas oplossingsgericht geschoold zijn, geven aan dat ze zich ontlast voelen en dat hun werk veel prettiger en lichter is geworden.

Trainingen door Irene worden steevast zeer goed beoordeeld en lachen is er een belangrijk onderdeel van 🙂. In de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren geeft Irene vanaf 2018 het onderdeel ‘Oplossingsgericht communiceren’.

Ineke Swarte
Ineke SwarteCo-trainer
Co-trainer van de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren is drs. Ineke Swarte, GZ- en eerstelijnspsycholoog, die tot haar zeer recente pensioen ruim 20 jaar actief is geweest binnen haar eigen praktijk. Ineke heeft zich in haar praktijk onder meer toegelegd op psychotrauma, algemene psychologische klachten en doelgerichte communicatie. In de Opleiding tot Professional Organizer verzorgt ze t/m eind 2017 het onderdeel ‘effectief communiceren met cliënten’.

Voor Ineke haar eigen praktijk startte, werkte zij jarenlang als opleider en trainer sociale vaardigheden voor o.a. bedrijfsartsen, ingenieurs, studenten, pijnpatiënten en professional organizers.

Ineke verstaat als geen ander de kunst om jou in te voeren in de theorie en praktijk van effectieve communicatie. Ze leert je hoe je op een prettige manier doorvraagt, motiveert en bijstuurt, wanneer je met cliënten (samen)werkt, en hoe je steeds aansluiting houdt.

Volgens cursisten is Ineke “betrokken en optimistisch”, “humoristisch” en “heel motiverend”.