Vrijdag 13 september 2019 (VOL) en vrijdag 31 januari 2020. Utrecht, 1-daagse training Budgetcoaching

Je helpt jouw klanten graag om financieel fit te worden en blijven, maar…

 • je weet niet waar je moet beginnen met orde scheppen in de financiële wanorde, vooral niet wanneer de papieren en digitale post door elkaar heen lopen
 • je weet niet hoe je een volledig, sluitend financieel overzicht maakt, dat je klant keer op keer kan gebruiken
 • je vraagt je af hoe je verborgen kosten en uitgaven eenvoudig boven water krijgt
 • je vindt het lastig in te schatten of bepaalde bedragen (te) hoog of laag zijn voor de gezinssituatie van je klant
 • je weet niet hoe je klant om moet gaan met grotere schulden en schuldeisers
 • je vraagt je af hoe je rekeningen en geldstromen samen met je klant zo inregelt, dat hij of zij nagenoeg automatisch overzicht houdt
 • je aarzelt welke verzekeringen en/of leningen je klant vooral wel of niet moet afsluiten
 • je bent onzeker over wie wel en wie niet door jou geholpen kan worden

Herkenbaar? Dan is de 1-daagse training Budgetcoaching wat voor jou!

Hierin ontdek je namelijk:

 • wat de allereerste, cruciale stap is om financieel overzicht te krijgen
 • hoe je van papieren post en digitale post één administratie maakt
 • hoe je met behulp van een budgetformulier eenvoudig inzicht krijgt in en overzicht houdt over
  • alle maandelijkse en jaarlijkse uitgaven van je klant
  • alle maandelijkse en jaarlijkse inkomsten van je klant
  • de momenten van af- en bijschrijving
 • hoe je klant het beste een kasboek kan inrichten en bijhouden
 • hoeveel alleenstaanden en meerpersoonshuishoudens gemiddeld kwijt zijn aan standaard onkostenposten
 • welke rekeningen je klant minimaal moet hebben om overzicht te houden en hoe hij/zij deze rekeningen het beste kan beheren
 • hoe je klant betalingsachterstanden prioriteert en afbetalingsregelingen treft met schuldeisers
 • welk vangnet je klant moet optuigen om eventuele financiële tegenvallers te kunnen opvangen
 • wat de 10 simpelste manieren zijn om het inkomen van je klant op te krikken en diens uitgaven terug te dringen
 • in welke uitzonderlijke gevallen je klanten niet kan helpen en aan wie je hen dan kan doorverwijzen, zodat ze toch de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben

Deze training is geschikt voor jou als jij…

in je rol van professioneel of zakelijk organizer, ambulant begeleider of administratieve vrijwilliger mensen wil helpen om weer grip te krijgen op hun inkomsten, uitgaven en financiële toekomst.

En natuurlijk heb je zelf als ondernemer of particulier óók direct profijt van de training, aangezien je alles wat je in de training leert meteen in je eigen bedrijf en/of huishouden kan toepassen.

Datum en locatie

De 1-daagse training Budgetcoaching vindt plaats op vrijdag 13 september 2019 (VOL, plaatsing op wachtlijst mogelijk) en vrijdag 31 januari 2019 van 9.30-16.30 uur in het Vergadercentrum MeetingPlaza te Utrecht, dat zowel per OV als auto uitstekend bereikbaar is.

Dagtrainer

suzanne van weerdDe 1-daagse training Budgetcoaching wordt gegeven door Suzanne van Weerd, die sinds 2013 als gecertificeerd budgetcoach en professional organizer actief is bij haar bedrijf SvW Support.””

Via SvW Support geeft Suzanne budgettrainingen aan startende zelfstandigen en helpt ze alleenstaanden en gezinnen om weer baas over hun eigen financiën worden. Daarnaast is Suzanne al een aantal jaar budgetcoach van het TV-programma ‘Uitstel van Executie‘, waarbij ze mensen die in zwaar financieel weer verkeren naar een schuldenvrij en financieel zorgeloos bestaan begeleidt.

Deelnemers over de training

“Dank voor heel duidelijke en complete presentatie. Alles werd enthousiast gebracht en fijn ook de interactie. Ik heb er door jou zin in gekregen!”

“Ik heb de training budgetcoaching bij Suzanne gevolgd om zelf toe te passen in mijn bedrijf. Suzanne vertelt met veel enthousiasme en heeft veel praktische tips. Heb heel veel geleerd en dankzij de praktische insteek kan ik budgetcoaching meteen toepassen in mijn bedrijf.”

“Zeer compleet verhaal over budgetcoaching en alles waar je mee te maken krijgt in het veld.”

‘Was heel uitgebreid, heel fijn. Kan er nu goed beslagen ten ijs de praktijk mee in. Dankjewel!”

Kosten

De kosten van de 1-daagse training Budgetcoaching bedragen €350,- (vrijgesteld van BTW) incl. lesmateriaal, lunch, koffie, thee, koek en bewijs van deelname.
N.B. Heb je eerder een training of opleiding bij De HuishoudCoach gevolgd? Dan ontvang je 10% korting op het trainingstarief en betaal je slechts € 315,00.

CRKBO-registratie

De HuishoudCoach® is als onderwijsinstelling geregistreerd door het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Alle trainingen die wij in het kader van beroepsonderwijs verzorgen zijn derhalve vrijgesteld van BTW.

Inschrijven

Download het inschrijfformulier en stuur dit volledig ingevuld naar De HuishoudCoach, Staverse Jolwerf 4, 2317 DW Leiden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk de bevestiging van je deelname, informatiesheet over de training, factuur en routebeschrijving naar de trainingslocatie.

Meer weten?

Heb je nog vragen over de inhoud of organisatie van de training ‘Budgetcoaching’, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De HuishoudCoach staat je graag te woord.

Bij deze training gelden de Leveringsvoorwaarden van De HuishoudCoach® bij opleidingen, trainingen, cursussen en workshops, die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Den Haag (vestiging Leiden).

Schrijf je in