Vrijdag 24 april 2020 – Utrecht – MeetingPlaza

Workshops geven lijkt je heel leuk, maar..

… je bent bang dat je de tijd niet vol krijgt en dat er ongemakkelijke stiltes vallen.
… je weet niet hoe je in korte tijd tips kan geven, waarmee mensen echt iets kunnen.
… je vraagt je af hoe je boeiende opdrachten maakt.
… je weet niet hoe je zorgt voor leuke interactie met de groep.
… je twijfelt welk thema je het best kan kiezen.

Klinkt dit je bekend in de oren?

Dan is de 1-daagse training ‘Inspirerende workshops verzorgen’ geknipt voor jou! Hierin ontdek je hoe je aansprekende workshops voor uiteenlopende doelgroepen voorbereidt en verzorgt.

In de 1-daagse training ‘Inspirerende workshops geven’ leer je stapsgewijs

  • hoe je succesvol inzoomt op de werkelijke problemen waarmee de deelnemers aan jouw workshop worstelen
  • hoe je jouw kennis in behapbare porties en op een aantrekkelijke manier aan hen overdraagt
  • hoe je prikkelende, uitdagende opdrachten en oefeningen voor je deelnemers bedenkt, waaraan ze enthousiast meedoen.

Deze training is geschikt voor jou als je een inhoudsdeskundige bent die haar vakkennis graag via workshops of cursussen aan derden wil overdragen, maar in de voorbereidings- en uitvoeringsfase niet altijd direct de juiste focus, opbouw en vorm weet te kiezen.

Datum en locatie

De 1-daagse training ‘Inspirerende workshops geven’ vindt plaats op vrijdag 24 april 2020 van 9.30-16.30 uur in het Vergadercentrum MeetingPlazate Utrecht, dat zowel per OV als auto uitstekend bereikbaar is.

Dagtrainer

De training wordt gegeven door Dr. Els Jacobs – sociaal wetenschapper, professional organizer, trainer en drijvende kracht achter De HuishoudCoach® – wiens trainingen met een 9 gemiddeld worden beoordeeld. Els staat te boek als een deskundige, enthousiasmerende trainer, die haar kennis op een levendige en toegankelijke manier overdraagt en het beste uit deelnemers naar boven weet te halen.

‘Leuk en leerzaam! Ik begrijp nu pas echt dat het succes van mijn workshops voor het overgrote deel bepaald wordt door de juiste voorbereiding!’ – Jacqueline
‘Vandaag heb ik 2 workshops gegeven bij IKEA. In elke workshop had ik 9 personen en het was echt leuk. De contactpersoon van IKEA was ook heel tevreden, dus op naar de volgende ronde!’ – Ellen’
‘Ik had vooraf heel veel vragen, waarvan ik me afvroeg of die allemaal wel aan bod zouden komen. En zou het me wel lukken om uit alle onderwerpen waarover ik workshops zou kunnen geven de beste te pikken? Gelukkig waren mijn twijfels ongegrond Alle vragen die ik had over het opzetten en geven van workshops werden gedurende de dag vanzelf beantwoord. De oefeningen waren interessant en nuttig; ik kon meteen aan de slag met de workshop die ik afgelopen donderdag zelf moest geven. Fijn te ervaren dat ik nu goed beslagen ten ijs kwam, zelfverzekerd kon optreden en mijn deelnemers op het puntje van de stoel heb weten te krijgen. Dit smaakt naar meer!’ – Monique
‘Ik heb ontzettend veel aan deze training gehad! Mijn valkuil is dat ik teveel onderwerpen in één workshop aan bod wil laten komen. Met de methode die ik van Els heb geleerd, zal me dat niet meer gebeuren. Ik krijg positieve en enthousiaste reacties van deelnemers aan mijn workshops. Ook nieuwe workshops ontwikkelen gaat me steeds beter af. Zonder deze training was me dat niet gelukt!’ – Sophia

 

Kosten

De kosten van 1-daagse trainingen van De HuishoudCoach bedragen €350,- (vrijgesteld van BTW) incl. lesmateriaal, lunch, koffie, thee, koek en bewijs van deelname.
N.B. Oud-cursisten van De HuishoudCoach ontvangen 10% korting op het trainingstarief en betalen slechts € 315,00.

CRKBO-registratie

De HuishoudCoach® is als onderwijsinstelling geregistreerd door het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Alle trainingen die wij in het kader van beroepsonderwijs verzorgen zijn derhalve vrijgesteld van BTW.

Inschrijven

Download het inschrijfformulier en stuur dit volledig ingevuld naar De HuishoudCoach, Staverse Jolwerf 4, 2317 DW Leiden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk de bevestiging van je deelname, informatiesheet over de training, factuur en routebeschrijving naar de trainingslocatie.

Meer weten

Heb je nog vragen over de inhoud of organisatie van de training ‘Inspirerende workshops geven’, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De HuishoudCoach staat je graag te woord.

Bij deze training gelden de Leveringsvoorwaarden van De HuishoudCoach® bij opleidingen, trainingen, cursussen en workshops, die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Den Haag (vestiging Leiden).

 

Schrijf je in